Als je een eigen huis hebt, weet je dat er altijd wel iets te doen is. Is het niet dat je de boel weer in de verf moet zetten, dan is het wel weer tijd om de tuin grondig aan te pakken. Geen wonder dat sommige huiseigenaren op zoek zijn naar mogelijkheden om minder werk van hun huis te hebben. In dit artikel willen wij je laten zien dat je heel veel belangrijke onderhoudstaken, kunt uitbesteden door een verzekering te nemen. Ja, je leest het goed: je kunt je van heel veel onderhoudstaken kwijten door een of meerdere Veilig Wonen verzekeringen van Univé te nemen. Hierdoor heb jij geen omkijken meer naar deze klussen en toch kun je er zeker van zijn dat ze goed én op tijd worden uitgevoerd. Reken maar dat dat je veel geld gaat schelen.

 

Je dakgoot laten reinigen

Als er een klusje is waar veel mensen een hekel aan hebben, dan is het wel het schoonmaken van de dakgoten. Deze goten liggen in de herfst helemaal vol met bladeren en andere derrie en dat maakt dit klusje erg vies. Gelukkig kun je met de veilig wonen met Univé verzekering deze taak uitbesteden. Je kunt namelijk een verzekering nemen waarmee je dit werk overlaat aan een expert. Deze zorgt dat jouw dakgoot weer helemaal als nieuw wordt en daar hoef jij verder niets voor te doen. Zo voorkom je dat volle dakgoten overstromen en dat er water in je huis loopt. Dat kan grote schade opleveren en dat moet je echt zien te voorkomen. Besteed je het uit aan een expert, dan neemt deze zelf contact met je op wanneer het weer tijd is voor een schoonmaakbeurt. Zo weet je zeker dat je nooit achter op schema zal lopen.

 

Je cv altijd in goede staat

Een van de dingen die je echt niet moet willen, is dat midden in de winter je cv-ketel ermee ophoudt. Dan zit je in de kou en dat is iets wat je je grootste vijand nog niet eens gunt. Bij Univé kun je een cv-ketelonderhoud verzekering afsluiten. Ook deze valt onder de veilig wonen verzekeringen van deze verzekeringsmaatschappij. Sluit je deze polis af, dan komt er een expert bij je langs om je ketel te controleren en te zorgen dat hij weer in de basisconditie komt. Daarna neemt de expert ook hier weer zelf contact met jou op wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Mocht er tussendoor iets gebeuren met je ketel, dan staat er een expert voor je klaar om je van dienst te zijn. Reken dus maar dat dit een comfortabele winter wordt.

 

Een goed alarm in je huis

Nog een optie die Univé aanbiedt is een goed alarm. Wanneer je je niet veilig voelt in je eigen woning, is het tijd voor een alarm. Met het hoogwaardige alarmsysteem van Univé kun je er zeker van zijn dat dieven geen enkele kans maken in jouw woning. Check de voorwaarden op de site en sluit deze verzekering vandaag nog af.